0497-845368 info@stay-or-go.nl

Mijn naam is Karin van den Boomen, gecertificeerd NLP-coach, mediator en woonachtig in Hoogeloon in de Brabantse Kempen.

Als ervaringsdeskundige kan ik me goed inleven in de situatie van mijn cliënten.
Mijn professionele achtergrond als NLP-coach, alsmede bedrijfskundige & manager bijzonder beheer in het bankwezen, geeft mij een brede basis om jullie belangen te behartigen.

Voor een afspraak maken we gebruik van mijn kantoor. Ook is het mogelijk om de kennismaking en de onderzoekende fase van de mediation tijdens een wandeling te doen. Het prettige van een wandeling is dat je niet “tegenover elkaar staat” maar letterlijk in beweging bent naast elkaar. Neem vrijblijvend contact met me als je wilt weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Mijn scheiding

De oorzaak van iedere scheiding is uniek.

De oplossing is echter universeel:

 

communiceren – communiceren -communiceren

 

Tijdens mijn eigen scheidingsproces heb ik gemerkt dat het soms lastig is om (mede door de emoties) open te blijven communiceren met elkaar. Mijn scheidingsproces begon eind 2009. Eigenlijk was het ruim daarvoor al in gang gezet, echter was ik het me nog niet bewust. En zo gebeurt dat vaak. Langzaam komen er scheurtjes in een relatie tussen 2 mensen. Op het moment dat de haarscheurtjes groter worden, ga je het pas zien…. 

Soms zijn deze kleine scheurtjes nog te repareren, maar in mijn geval was dat niet zo. Ik werd het me pas echt bewust op het moment dat mijn lijf alle alarmknoppen af liet gaan. Bang voor alles wat zou komen gaan, zag ik geen andere uitweg dan de vader van mijn 3 kinderen aangeven dat voor mij een scheiding de enige optie was. Die stap was zwaar en tegelijkertijd ook bevrijdend.

 

De kortsluiting in mijn hoofd verdween….

 

Daarvoor in de plaats kwamen de zorgen voor het onbekende en de rollercoaster van emoties. Niet alleen die van mij, ik had immers al een lang traject (onbewust) achter de rug. Nee vooral de emoties van de ex-partner die zeker nog niet in de acceptatie-fase zat van het rouwverwerkingsproces. Doordat dit verschil in beleving en fase van het rouwverwerkingsproces en het ontbreken van adequate begeleiding hierbij, ontstond al snel een strijd tussen mij en mijn ex-partner. 

Door het gebrek aan acceptatie van zijn kant in combinatie met zijn persoonlijkheid verharde de situatie. Dit kwam onze kinderen niet ten goede. Op het moment dat ik er met de kinderen en wonend op een camping helemaal alleen voor kwam te staan, stond ik wederom voor een belangrijke keuze: mijn baan “opzeggen”.  Daar zat ik, midden in een scheidingscrisis, met 3 kinderen (van toen 10-8-7 jaar oud), op een camping en zonder perspectief in mijn baan… En inmiddels liepen de facturen van de advocaat maar op. 

Als je dan zo diep bent “gezonken” kan het alleen maar beter gaan! Vanuit dat credo ben ik bewust aan mezelf gaan werken. Sterker worden en aandacht voor de kinderen hebben. Want zij waren de laatsten die hiervoor gekozen hadden. Na een paar maanden kon ik me zelfs langzaam aan weer gaan oriënteren op werk. Maar dan wel werk waar ik zoveel energie uit zou halen dat het een positief effect zou hebben op mijn gezinssituatie. 

En dat lukte! Ik kreeg de kans om stage te lopen en een jaar later kon ik een loopbaanstap maken! Ik was weer in staat om verder te bouwen aan mijn leven. Het contact met de vader van mijn kinderen werd met hulp van jeugdzorg herstelt en na vele onderhandelingen kon de camping ook ingeruild worden voor de “echtelijke woning”. De kinderen waren terug in hun sociale omgeving! Inmiddels waren we wel 2 jaar verder. Het duurde nog tot medio 2014 , (bijna 5 jaar na mijn scheidingsbesluit) om ook tot een financiële afwikkeling van de scheiding te komen. Dat was voor mij het moment om al mijn ervaringen echt te gaan verwerken en om te vormen tot kennis om anderen te kunnen helpen.  

Het is mijn “missie” jullie scheiding geen einde, maar een nieuw begin te  laten zijn. Een nieuw begin waarbij jullie elkaar de ruimte geven voor de toekomst. Tijdens de weg hier naar toe begeleid ik jullie met oog voor wederzijds respect tegen acceptabele kosten.

Tarieven

Stay-or-go hanteert verschillende tarieven, afhankelijk van het type mediation. Voor zakelijke mediation wordt een apart tarief in rekening gebracht. Meer weten over onze tarieven?

 

 

0497-845368

karin@stay-or-go.nl

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

6 + 10 =

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Deze worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

12 + 9 =

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Deze worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.